Nem kell drága játszóház-belépőkre költenetek, vagy a játszótéren több tucat család között szlalomoznotok, hogyha tartalmas kikapcsolódásra vágytok a családotokkal! Íme 3 tipp, amit érdemes kipróbálnotok – együtt!

Bugibugidensz… Ha olyan család vagytok, akik szeretnek együtt énekelni az autóban, amikor megszólal kedvenc zenétek a rádióban, akkor ideje a következő szintre lépnetek: táncoljatok is, amikor hazaértek! Rendezzetek egy nagy családi táncpartit, ami ha elég intenzíven csináljátok, egy kardiotréninggel is vetekedhet. A hiphop táncok közben egy óra alatt körülbelül 400 kalóriát is eléget a szervezet, úgyhogy csavarjátok fel a szőnyeget és kezdődhet a móka!

Hulahopp… Az ötvenes években Amerikából indult hódító útjára a ma ismert hulahopp karika. Akkoriban a számítógépezés és telefonnyomkodás helyett ez volt a sláger a családokban. Sok háztartásban vannak még elfekvő karikák. A hulahopp sportnak sem utolsó, ha kitartóak vagytok egy óra alatt, akár 500 kalóriát is elégethet vele a testetek. Ha haladók vagytok, különféle trükköket is mutassatok be a többieknek hulahoppozás közben!

Roller, görkori… A garázsban porosodnak a jobb napokra tartogatott rollerek és görkorik? Itt a tavasz és a jó idő. Elő velük! Guruljatok a családdal a környéketeken, vagy menjetek el együtt a legközelebbi parkba. A görkorizással legalább 300 kalóriát égethettek el egy óra alatt. Ha egyik családtag felveszi a telefonjával a közös programot, otthon újra végigélhetitek a közös családi kalandot.