Tanácstalanul nézelődsz a gabonapelyhes polc előtt a boltban. Nehéz kiválasztani a legjobbat az óriási választékból! Spórolj időt, pénzt és bosszankodást! Nézd meg, hogy milyen összetevőket tartalmaz a gabonapehely és hogy milyen termékjellemzői vannak!

Hozzáadott cukor nélkül… Ha tudatosan figyelsz az egészségedre és ha számodra a cukor a mumus, akkor válaszd ezt a fajtát! A gyártás során egyetlen gramm cukrot sem adnak hozzá a gabonapehelyhez. Alacsony vércukoremelő hatásuk miatt ezek a pelyhek kiválóan beilleszthetőek az étrendedbe, ha diétázol, sportolsz és ha az egészséges életmódot követsz. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően az ízük is nagyszerű.

Olvasd el az élelmiszerbiztonsági hivatal tesztjeit!… Érdemes odafigyelni a szakemberek véleményére, akik korábban kakaós és csokis golyókat teszteltek a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatalban. Azért is jártak el különös gondossággal, mert a gabonagolyó a gyerekek körében népszerű reggeli. Sok egyéb mellett (állag, forma, roppanósság) azt is vizsgálták, hogy az oly sokat emlegetett vitamin és ásványi anyagok ténylegesen megtalálhatók-e bennük. http://szupermenta.hu/volt-mit-a-tejbe-aztatni-kakaos-es-csokis-gabonagolyokat-ellenorzott-a-nebih/

Élelmi rostokban gazdag… A gabonák kiváló minőségű szénhidrátot biztosítanak. Magas rosttartalmuk miatt lassabban szívódnak fel, ezért egyenletesebben adagolják az energiát. Sokkal tovább laktatnak, ezáltal a napközbeni felesleges nassolásnak is elejét veheted. A változatos és egészséges étrendednek ezek kitűnő összetevői.