Biztosan te is tapasztaltad, hogy az ébredés utáni első óra aztán a teljes további napot meghatározza! Reggeli nélkül hamar kifulladsz, viszont pár falat néhány szuper gyümölcsből nem csak lendületet, hanem vidámságot is ad neked. A titkuk az, hogy telis-tele vannak fontos anyagokkal!

Kókusz… Több hajótörött története is bizonyítja, hogy évekig lehet élni kizárólag kókuszdión. Ideje neked is megismerkedned vele! A kókuszhús gazdagsága mellett egy gyógyszertár is elbújhat, ugyanis tartalmaz B- D- és E-vitaminokat, magnéziumot és kálciumot, rostjai pedig az emésztést segítik. Számtalan formája közül próbáld ki a kókuszzsírt, a kókusztejet, kókuszos müzliszeletet és a kókuszcsipszet! Finom íze miatt pedig rengeteg termékben megtalálod, érdemes keresgélni a boltok polcain!

Avokádó… A reggeli órák ismeretlen ismerőse, hiszen általában nem az első étkezés során fogyasztjuk. Pedig telítetlen zsírsavai, magas fehérjetartalma és benne lévő E- és C-vitaminok segítenek a nap lendületes beindításában! Nyers avokádószeletekkel megpakolhatod a szendvicsedet, de egy gyors omlett mellé is nagyszerű. Kis mézzel és tejjel felengedve pedig tápláló zöld turmixot készíthetsz belőle.

Gránátalma… Azon kívül, hogy nagyon finomak, a gránátalma magok K- és C-vitamin bombák! Immunrendszered és csontozatod is hálás lesz, ha rendszeresen szemezgetsz belőlük. És ennek az gyümölcsnek van még egy fontos tulajdonsága: a gránátalma gyönyörű! Tedd szebbé a reggeleket azzal, hogy egymásra mosolyogtok!