Kipihenten és tele inspirációval hegyeket mozdítanál el, de a legegyszerűbb feladat is nyűgössé tesz, ha fáradt és kiégett vagy. Ahhoz, hogy ne szeretteid és a munkád szenvedje meg, ne várj a töltődéssel! Tervezz hetente egy-egy rövidebb alkalmat, amikor csak önmagadra figyelsz. Most három tippet adunk a kreatív énidőre!

Házi wellness… Egy-egy illatos kényeztetésért még nem kell kimozdulnod. A forró fürdő, kedvenc olvasmány és jó pohár bor hármasát tetézheted házi arcpakolásokkal is. Zabpehely, avokádó, méz és joghurt: nem csak a reggelinek, hanem bőrápolónak is kiválóak! Arra viszont figyelj, hogy egyedül tartsd regeneráló szeánszaidat, mert jobb, ha zabpelyhes-avokádós maszkodban senki más nem gyönyörködik.

Tanulás… Bizony, amivel gyerekkorunkban még az asztal körül kergettek, felnőttként a töltődés egyik forrása lehet. Nem muszáj beiratkoznod egy képzésre, hiszen látóköröd tágítása csak terajtad múlik. Idegen nyelvek és kultúrák, gasztronómia, művészetek és lakberendezés – ez csak néhány a lehetséges témák közül, amikben bármikor elmélyedhetsz. Gyűjtsd be a kellő könyveket és webes tanfolyamokat, aztán hajrá!

Kutyasétáltatás just for fun… Ha nincsen lehetőséged vagy elég időd sajátot tartani, de szeretsz foglalkozni a kutyusokkal, akkor szóljon róluk az énidőd! A menhelyeken kívül ma már vannak olyan közösségek is, ahol elfoglalt kutyatartók bízzák meg a lelkes eb nélkülieket a sétáltatás feladatával. Hasznos és szép időtöltés, sok-sok új baráttal.

Fotó: 123rf.com