Megérkezett a nyár, itt az alkalom, hogy hosszabb-rövidebb időre mindenki kiszálljon a mindennapok mókuskerekéből. Te tudod már, hol fogod tölteni a szabadságodat? A forró napok és rövid éjszakák bizony tartalmas időtöltésért kiáltanak! Ha még keresgélsz, érdemes szétnézni a felnőtteknek szóló nyári táborok között is: új barátok és sok-sok élmény várhat rád.

Ökotábor… Ez talán a legjobb módja annak, hogy száműzd magadtól a hétköznapok nyűgjét és nyomását. Hagyd otthon a digitális kütyüket, és találd meg a lelki békét egy ökotáborban. Élvezd a természet közelségét, a jógát, a meditációt és a közösség harmóniáját. Plusz pont, hogy táborban együtt készítitek el az egészséges, zöldségekből és gabonákból álló ételeket, amik a testi-lelki töltődést is segítik!

Sport- és tánctábor… Ha a mozgás amúgy is fontos része az életednek, nem kell sokat keresgélned. Ugyanis mindenféle sportág és táncstílus témájában találsz felnőtt táborokat. Jó hír, hogy sok szeretettel várják a kezdőket is. Mindig is szerettél volna vitorlázni vagy lovagolni? Itt a lehetőség rá! Nem hiányzik más, csak egy hét salsa, jóga vagy aerobik? Irány a tábor!

Alkotótábor… Ha évközben alig jut idő az alkotásra, használd ki a nyarat! Festés, korongozás, fotózás – a sor még sokáig folytatható. Az alkotótábor nagy előnye, hogy szakemberek segítenek a fejlődésben, és eszközökről és alapanyagokról is gondoskodnak. A közös szenvedély pedig biztosan összehozza a társaságot.

fotó: 123rf.com