A zabot nagyon lehet szeretni, mert egy remekül variálható alapanyag, amely ízletes és egészséges: kitűnik nagy fehérje- és olajtartalmával. A zabkása jól telíti a szervezetedet, fogyasztása után sokára leszel ismét éhes. Nézzük, az étcsokis-kókusztejes zabkása, hogyan járul hozzá egészséged megőrzéséhez!

Alacsony cukortartalom… Édesítőszerként maltitot használtunk ebben a zabkásánkban. Ez egy természetes édesítő, amely tulajdonságaiban hasonlít a – jobban ismert – sztíviához. Fogyasztása mindenki számára ideális, nemcsak a cukorbetegeknek ajánlott.

Kókusztej… Bővelkedik vitaminokban és kálciumban, kiváló alternatíva számodra, ha nem szereted az állati eredetű tejet vagy allergiás vagy. Ez a laktózmentes növényi tej jótékony hatással van a szív- és érrendszeredre.

Mandula… Ez az E-vitaminban és magnéziumban gazdag csonthéjas is van a zabkásánkban. A mandula nagyon sok jó tulajdonsággal büszkélkedhet: gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek kedvezően befolyásolják az egészségedet. A mandula húsz százaléka fehérje. Igazi jó barát.

Itt az ideje megkóstolni ezt a “testre szabott” zabkásánkat is.