Mi, a Cornexi-nél fontosnak tartjuk, hogy a megalapozott szakmaisággal rendelkező munkatársaink mellett, olyan szakemberekkel is együttműködjünk, akik a termékeink fogyasztói számára is segítséget nyújthatnak. Ezért csatlakozott csapatunkhoz Kleiber Krisztina, a márkáink új dietetikusa.

Öröm számunkra, hogy szinte naponta fordulnak hozzánk az emberek különböző taplálkozás, egészség, vagy életmóddal kapcsolatos kérdéssel. Mivel ezek számunkra is lényeges dolgok, ezért különösen fontos, hogy a lehető legmegfelelőbben válaszoljunk. Ezért is kértünk megy egy szakértő dietetikust, hogy csatlakozzon hozzánk.

Krisztina 2004-ben szerzett dietetikus végzettséget a POTE Egészségügyi Főiskolai Karán, majd orvoslátogatóként tevékenykedett. Jelenleg belgyógyászokat, diabetológusokat keres fel Fejér-, és Tolna-megyében diabetológiai (inzulin) készítményekkel, így maximálisan képben van a modern dietetikai világban.

A szabadidejében gyakran olvasó Krisztina két gyermekével – egy 5 és egy 8 évessel – osztja meg mindennapjait Székesfehérváron. A sportos életmód elkötelezettje, előszeretettel fut, és a versenyektől sem riad vissza. „Ha valaki futás közben szeretne találkozni velem, akkor tartson velem 2017 május 27-én Tihanyban a Félmaraton fesztiválon! Előtte-utána pedig a Cornexi standon személyesen is beszélgethetünk az egészséges táplálkozás és életmód ügyes-bajos dolgairól.”

A Cornexi blogján megjelenő írásaiban az aktív életmód mellett foglalkozik majd az egészséges táplálkozás és az egészségügy fontos kérdéseivel is. „De természetesen mindig várom az olvasóink, fogyasztóink témába vágó kérdéseit, észrevételeit! Emellett a Cornexi Facebook oldalán felmerülő kérdésekben is számíthatnak majd a segítségemre.”