Azért, hogy tökéletes lendületet adjunk a nyári reggelekhez, gondoltunk egy merészet, és összeálltunk a világ egyik legtrendibb magazinjával, a GLAMOURral, amelynek nyári különszámához, a GLAMOUR Beach-hez ajándékként Cornexi zabkásákat csomagoltunk!

Ahogy azt már tudjátok, a Cornexi az egészségtudatos és sportos életmód elkötelezettje, de szívesen állunk a divat, a szépségápolás és az önismereti témák mellé is. Ebből indultunk ki, mikor partnert kerestünk a nyári kampányunkhoz.

A GLAMOUR azon túl, hogy női témákkal foglalkozik, lapszámról lapszámra friss, trendi és valódi olvasásélményt nyújt az olvasóinak. Világsztárok, divat, szépség trükkök, trendi ruhák és kiegészítők, biztos tanácsok mindenről, ami egy igazi nő számára fontos.

Nincs ez másként a nyári különszámukban sem. A GLAMOUR Beach munkatársai összeszedték nekünk a nyár legdögösebb fürdőruháit, a legizgalmasabb úti célokat, elengedhetetlen szépségápolási termékeket, illetve a szezon legvagányabb, legdivatosabb darabjait.
Lapozd végig a tengerparton, a strandon, vagy csak ülj ki a szabadba, ahol Susan Mallery romantikus regényével és a Cornexi 2-3 perc alatt elkészülő instant zabkásáival tökéletes lendületet kaphatsz a nyárhoz.

Kellemes olvasást, a zabkásákhoz pedig nagyon jó étvágyat kívánunk!