Ahhoz, hogy önbizalommal telve, csinosan jelenj meg a strandon, még nem késő változtatni. Elsőként az év során felvett, előnytelen szokásokon változtass, és fogadd meg a Cornexi tanácsadóinak legfontosabb tanácsait!

Kezdj el edzeni!

Heti három edzésnappal számolva, egyenként harmincperces gyakorlatokkal, egy-egy pihenőnapot beiktatva, akár négy hét alatt is elérheted a vágyott külsőt. Fontos, hogy minden izomcsoportot megdolgozz, és ne felejtsd ki a nyújtógyakorlatok sem!

Ne koplalj!

A nyári bombaforma eléréséhez a sok sport kevés. Mint azt tudjuk, az étkezés akár 70 százalékban is meghatározza a súlyvesztés mértékét, azonban ez nem jelenti azt, hogy éhezned kellene. Figyelj oda, mit eszel! Megfelelő élelmiszerek bevitelével egészségesen és éhségérzet nélkül viheted be a szükséges energiát és ásványi anyagokat a szervezetedbe. Fogyassz sok rostot, fehérjét és igyál napi 2-3 liter folyadékot!

Engedj a csábításnak!

Persze, ne sokszor, de alkalmanként megengedhetsz magadnak például egy kis adag fagyit. A nyár úgyis kihagyhatatlan az édes csábítások nélkül, ráadásul igazán megérdemled, ha a többi napokon tudatosan étkezel.