A rohanó mindennapok kihívásai közepette nem mindig jut időnk enni.

A vegán protein szeletek bárhol, bármikor könnyen és gyorsan fogyaszthatók, nassolás helyett, egy kimaradt étkezés pótlására, munkahelyen, iskolában vagy akár útközben. A rostban és növényi fehérjében gazdag szeletek nemcsak laktatóak, de finomak is. A bennük található tisztán növényi fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez, segít a táplálkozási és edzési célok elérésében, egy egészséges életmód, egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Vegánok és vegetáriánusok figyelmébe

A Cornexi Active vegán protein szeletek fogyasztása a vegán étrend követői számára is alternatívát jelentenek, hiszen nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt.
A felesleges cukor miatt sincs ok az aggodalomra, mert hozzáadott cukor nélkül készülnek, inulinnal édesítettek, így az egészségtudatosabb nassolók számára is ideálisak!

Inulin cukor helyett?

Az inulin vízben oldható növényi rost, melyet a cikóriából nyernek és egyúttal kiváló édesítőszer. Gyakorlatilag sértetlenül jut el a vastagbélig, itt serkenti a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását. Jótékony tápláléka a bélflórának.

A hideg idő közeledtével különösen fontos a kiegyensúlyozott étrend és a vitaminok bevitele. A Cornexi Active vegán protein szeletek segítenek az energiaraktáraink feltöltésében: 8-féle vitamint és 2- féle ásványi anyagot is tartalmaznak.

Hét finom ízesítésben várják az édes harapnivalóra vágyókat, így garantáltan mindenki megtalálhatja személyes kedvencét!