A zab egyik legfőbb tulajdonsága, hogy kiváló energiaforrás, ezért imádják a sportolók is, de közkedvelt a gyerekes anyukák és az egészségtudatos fogyasztók körében is.

Read more

Megérkezett a  tavasz és vele együtt a jó idő! Itt az ideje a kerti munkának és a tavaszi megújulásnak. Az edzést elkezdeni bármikor motiváló, de a hogyan járul hozzá a tavasz, hogy felvegyük a futócipőnket és elkezdjük, vagy újra kezdjük futási rutinunkat?

Read more

Mentes – M Díj 2020 Uzsonnásdoboz – protein szelet alkategória győztese: Cornexi Active vegán protein szelet

A Cornexi Active vegán protein szelet nyerte el az idei Mentes-M Díjat protein szelet kategóriában, melyet a PPH Média és Store Insider szaklap szakmai zsűrije hazánk legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeinek ítélt oda.

Read more

A rohanó mindennapok kihívásai közepette nem mindig jut időnk enni.

A vegán protein szeletek bárhol, bármikor könnyen és gyorsan fogyaszthatók, nassolás helyett, egy kimaradt étkezés pótlására, munkahelyen, iskolában vagy akár útközben. A rostban és növényi fehérjében gazdag szeletek nemcsak laktatóak, de finomak is. A bennük található tisztán növényi fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez, segít a táplálkozási és edzési célok elérésében, egy egészséges életmód, egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Read more

Futás előtt lassú felszívódású szénhidrát

A futás során sok, kilométerenként akár 65 kalóriát is elégetünk. Nagyon fontos tehát, hogy megfelelő energiaellátással induljunk neki egy edzésnek vagy egy versenynek, ehhez minőségi energiaforrásra van szükségünk.

Read more

Ma jelent meg a vezető magyar divatmagazin, a Cosmopolitan szülinapi száma, címlapon Kate Hudsonnel, a mini lapszámokban ajándékként pedig szuperegészséges Cornexi zabkásákkal!

Read more

Mintaétrend iskolásoknak, felnőtteknek! Mivel számtalan megkeresés érkezett hozzánk, a Cornexi dietetikusa az előző, egészségesebb étrend kialakításáról szóló blogposztja után, most egy hétnapos mintaétrendet állított össze, hogy energiával telve induljon az ősz.

Read more

A legjobb teljesítmény az étrenden múlik. A Cornexi dietetikusa két részes blogposztban ad megfontolandó útmutatást egy egészségesebb étrend kialakításához.

Read more

Ahhoz, hogy önbizalommal telve, csinosan jelenj meg a strandon, még nem késő változtatni. Elsőként az év során felvett, előnytelen szokásokon változtass, és fogadd meg a Cornexi tanácsadóinak legfontosabb tanácsait!

Read more

Azért, hogy tökéletes lendületet adjunk a nyári reggelekhez, gondoltunk egy merészet, és összeálltunk a világ egyik legtrendibb magazinjával, a GLAMOURral, amelynek nyári különszámához, a GLAMOUR Beach-hez ajándékként Cornexi zabkásákat csomagoltunk!

Read more