Mentes – M Díj 2020 Uzsonnásdoboz – protein szelet alkategória győztese: Cornexi Active vegán protein szelet

A Cornexi Active vegán protein szelet nyerte el az idei Mentes-M Díjat protein szelet kategóriában, melyet a PPH Média és Store Insider szaklap szakmai zsűrije hazánk legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeinek ítélt oda.

Read more

A rohanó mindennapok kihívásai közepette nem mindig jut időnk enni.

A vegán protein szeletek bárhol, bármikor könnyen és gyorsan fogyaszthatók, nassolás helyett, egy kimaradt étkezés pótlására, munkahelyen, iskolában vagy akár útközben. A rostban és növényi fehérjében gazdag szeletek nemcsak laktatóak, de finomak is. A bennük található tisztán növényi fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez, segít a táplálkozási és edzési célok elérésében, egy egészséges életmód, egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Read more

Futás előtt lassú felszívódású szénhidrát

A futás során sok, kilométerenként akár 65 kalóriát is elégetünk. Nagyon fontos tehát, hogy megfelelő energiaellátással induljunk neki egy edzésnek vagy egy versenynek, ehhez minőségi energiaforrásra van szükségünk.

Read more

MEGHÍVÓ

Időpont: Május 29-30.
Tervezett nyitva tartás: 9:00-16:00
Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Bregyó köz 2. – Szabadidő Központ
Facebook esemény: LINK

 Nyereményjáték és ingyenes programok az egészség körül! 

Odafigyelsz az egészségedre, de a szórakozás legalább olyan fontos számodra? Akkor gyere el a MÁESZ (Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja) székesfehérvári rendezvényére, a Cornexi Családi Életmódnapra!

Izgalmas programokkal – és sok-sok szeretettel – várunk téged és családodat:
● lehetőség ingyenes egészségügyi szűrésre: összesen 37 féle átfogó vizsgálat!
● ajándék információs prevenciós csomag minden a szűrésen résztvevő részére
● Cornexi termékek kóstoltatása
● nyereményjáték a Cornexi standnál: nyerj Cornexi reggelit egy teljes hónapra!
● 5 méter magas 3D Anatómiai Mozisátor
● látványos anatómiai bemutató: ismerd meg az emberi test működését, felépítését!
● újraélesztés technikájának tanítása
● virtuális valóság szemüvegek

A rendezvényen gyémántfokozatú támogatóként természetesen mi is ott leszünk!  Keresd a Cornexi standot, ahol finomságokkal és egy különleges nyereményjátékkal várunk:

A “Nyerj Cornexi reggelit egy teljes hónapra!” nyereményjáték menete:
1. Vásárolj május hónapban Cornexi terméket bármilyen értékben!
2. A blokkot őrizd meg.
3. Gyere el a Cornexi Életmódnapra, és a helyszínen add le a vásárláskor kapott blokkodat.

A játékosok között a helyszínen, a rendezvény mindkét napján, május 29-én és 30-án 1-1 darab, 1 hónapra elegendő Cornexi reggelizőcsomagot sorsolunk ki.

Játékszabályzat: LETÖLTÉS

Szeretettel várjuk a kicsiket, nagyokat a székesfehérvári Bregyó Sportközpontban!
A belépés az összes programra díjtalan. A MÁESZ honlapja egyéb információkkal, programokkal: www.egeszsegprogram.eu. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

Ma jelent meg a vezető magyar divatmagazin, a Cosmopolitan szülinapi száma, címlapon Kate Hudsonnel, a mini lapszámokban ajándékként pedig szuperegészséges Cornexi zabkásákkal!

Read more

Mintaétrend iskolásoknak, felnőtteknek! Mivel számtalan megkeresés érkezett hozzánk, a Cornexi dietetikusa az előző, egészségesebb étrend kialakításáról szóló blogposztja után, most egy hétnapos mintaétrendet állított össze, hogy energiával telve induljon az ősz.

Read more

A legjobb teljesítmény az étrenden múlik. A Cornexi dietetikusa két részes blogposztban ad megfontolandó útmutatást egy egészségesebb étrend kialakításához.

Read more

Ahhoz, hogy önbizalommal telve, csinosan jelenj meg a strandon, még nem késő változtatni. Elsőként az év során felvett, előnytelen szokásokon változtass, és fogadd meg a Cornexi tanácsadóinak legfontosabb tanácsait!

Read more

Azért, hogy tökéletes lendületet adjunk a nyári reggelekhez, gondoltunk egy merészet, és összeálltunk a világ egyik legtrendibb magazinjával, a GLAMOURral, amelynek nyári különszámához, a GLAMOUR Beach-hez ajándékként Cornexi zabkásákat csomagoltunk!

Read more

Közeledik a Kékes Csúcsfutás és a Tihanyi Félmaraton fesztivál. Idén először a Cornexi is büszke támogatója ezeknek az eseményeknek. Kleiber Krisztina dietetikusunk három szuperegészséges és energiát adó élelmiszerünkről bizonyítja be, hogy érdemes beiktatni őket az étrendbe akkor is, ha szeretnénk felkészülni ezekre az eseménykre, és akkor is, ha csak egyszerűen futni támad kedvünk.

Read more